Az L. Ron Hubbard: Egy arckép a Scientology Alapítójának új, monumentális, 16 kötetes életrajzi enciklopédiájához, az L. Ron Hubbard sorozathoz tartozó, minden részletre kiterjedő összefoglaló kötet. Az Egy arckép teljes terjedelmében megtalálható az interneten, és több száz ritka fényképet, személyes emléktárgyat és fontos életrajzi adatokat tartalmaz. Bemutatja azokat az utakat, amelyeket L. Ron Hubbard szerzőként, kalandozóként, felfedezőként, filozófusként és a modern korban született egyetlen jelentős vallás megalapítójaként járt be.

Az L. Ron Hubbardról, a Scientology Alapítójáról szóló új életrajzi kötet teljes terjedelmében elérhető az interneten

2012. március 20.

A Nemzetközi Scientology Egyház ma bejelentette a Scientology Alapítójának életéről és örökségéről szóló új, életrajzi összefoglaló kötet online kiadását. Ez az L. Ron Hubbard: Egy arckép. A kötetet az L. Ron Hubbard sorozat, a rendkívüli, 16 kötetes életrajzi enciklopédia összefoglaló részeként adták ki március 13‑án, L. Ron Hubbard születésének 100. évfordulóján. Az L. Ron Hubbard: Egy arckép teljes terjedelmében bemutatásra kerül az lronhubbard.org weboldalon.

Az életrajzi kötet online verziója egy korábban soha el nem érhető interaktív időrendi bemutató, amely L. Ron Hubbard életének mérföldkő jelentőségű eseményeit tartalmazza. Az Egy arckép több száz ritka fénykép, személyes emléktárgy és fontos életrajzi adatatok segítségével mutatja be azokat az utakat, amelyeket L. Ron Hubbard szerzőként, kalandozóként, felfedezőként, filozófusként és a modern korban született egyetlen jelentős vallás megalapítójaként járt be.

Az időrendi bemutató részletezi L. Ron Hubbard életen át tartó kutatását az emberi lét központi kérdéseinek témakörében. A Vadnyugaton indul, ahol a hatéves L. Ron Hubbard összebarátkozott a feketeláb indiánok egyik sámánjával, aki a rendkívül megtisztelő és ritkán adományozott vértestvéri státussal illette LRH‑t. A látogatók további részleteket ismerhetnek meg L. Ron Hubbard felfedezőútjának minden alapvető lépéséről, amelyek a Dianeticshez és a Scientologyhoz vezettek: a megdöbbentő pillanattól, amikor a korai Dianetics bizonyult az egyetlen tényezőnek a máskülönben menthetetlen páciensek életének megmentésében az észak‑kaliforniai haditengerészeti kórházban, a Dianetics: A szellemi egészség modern tudománya kiadásáig, illetve a könyv üstökösszerű pályájáig a New York Times bestsellerlistájának élén. Részletesen bemutatja azokat a technikákat is, amelyekkel LRH bizonyította, hogy az emberi lélek valóban független és elkülöníthető a testtől, és ezáltal utat biztosított a Scientology valláshoz.

Az L. Ron Hubbard: Egy arckép tartalmazza továbbá L. Ron Hubbard korszakalkotó eredményeit humanitáriusként: a Tanulási Technológiát, amelyet mintegy 30 millió tanuló és pedagógus használ világszerte; megoldását a drogfüggőségre, amely példátlan sikert arat rehabilitációs központok nemzetközi hálózatán keresztül; egy 21. századi erkölcsi kódexet, amelyet már több mint 100 millióan olvastak; és a szervezési technológiát, amellyel csoportok és egyének virágozhatnak és prosperálhatnak, és így elérhetik az álmaikat.

Az online életrajzi bemutató L. Ron Hubbard legendás és sokoldalú művészi karrierjéhez is bevezetést nyújt: a világ egyik legtermékenyebb és legbefolyásosabb írójaként, akinek több mint 60 sikerkönyv fűződik a nevéhez; zeneszerzőként, előadóként és hangszerelőként; díjnyertes fényképészként; valamint filmesként, akinek rendszerezett szakmai tudása több ezer díjnyertes társadalmi célú hirdetés, felvilágosító film és dokumentumfilm elkészítéséhez vezetett.

_________________

A Scientology vallást L. Ron Hubbard író és filozófus alapította. Az első Scientology egyház Los Angelesben alakult 1954‑ben, és több mint 11 000 egyházra, misszióra és területi csoportra nőtte ki magát – több millió tagja van 167 országban.