„Dél-Afrikából ered majd e bolygó következő nagy civilizációja...”
– L. Ron Hubbard johannesburgi Scientologistoknak tartott egyik beszédéből

Linksfield Ridge-i ház
Johannesburg, Dél-Afrika

L. Ron Hubbard dolgozószobája referenciakönyvekkel, zebrabőr szőnyeggel, afrikai dísztárgyakkal <br/>és egy kamerával, amelyet Dél-Afrikában használt.
L. Ron Hubbard dolgozószobája referenciakönyvekkel, zebrabőr szőnyeggel, afrikai dísztárgyakkal
és egy kamerával, amelyet Dél-Afrikában használt.

1960 végén L. Ron Hubbard elutazott Saint Hill Manor-beli otthonából, hogy egy ideig a dél‑afrikai Johannesburgban éljen. Dél‑afrikai tartózkodásának egyéb mérföldkövei mellett létrehozta az „egy ember – egy szavazat” alapon működő alkotmányt az apartheid béklyóitól szenvedő ország számára. Hogy biztosítsa az egyenlőséget és az igazságot, elkészítette az alkotmány és a büntető törvénykönyv vázlatát is.

Emellett Scientology áttörések is születtek a Linksfield Ridge tetején álló johannesburgi otthonában: bevezető útvonalakat fejlesztett ki a Scientology szervezetek számára, és szervezetek új típusait hozta létre – központokat és városi kirendeltségeket –, hogy lehetőséget adjon a szárnyaikat bontogató Scientology csoportoknak.

Teljesen felújított otthonában ma egy kiállítás tekinthető meg a dél‑afrikai börtönökben tett látogatásáról, és a programokról, amelyeket a bűnözők rehabilitálására kezdeményezett; az előadásokról, amelyeket a dél‑afrikai Scientologistoknak tartott; valamint a Rhodesiában (ma Zimbabwe) végzett úttörő munkájáról.

A nappali, amelynek egzotikus fából készült padlóját és bútorait teljesen helyreállították, a dél‑afrikai tervekkel és programokkal kapcsolatos találkozók helyszínéül szolgált.

Emellett tisztségviselők és előkelőségek is találkoznak itt, hogy oktatási programokat tervezzenek Dél-Afrika lakosai számára az L. Ron Hubbard által kifejlesztett társadalomjobbító technológiák felhasználásával.

Hasonlóképpen, a Scientologistok ma ugyanabba a nappaliba sétálnak be, ahol L. Ron Hubbard tisztviselőket és elöljárókat fogadott. Emellett megtekinthetik azt a dolgozószobát és íróasztalt is, ahol az alkotmányt írta minden dél‑afrikai számára, valamint a Scientology anyagokat az egész emberiség megsegítésére.