„A Scientology a »tudni, hogyan tudjuk a válaszokat« tudománya. Olyan bölcsesség ez, amely az Ázsiában és a nyugati civilizációban zajló tízezer évnyi keresés hagyományát követi. Ez az Emberi Dolgok Tudománya, amely az Ember élőségével és beingnessével foglalkozik, és nagyobb szabadsághoz vezető utat mutat neki.”
– L. Ron Hubbard

Dianetics és Scientology
könyvek és előadások

L. Ron Hubbardot semmi sem jellemzi jobban, mint ez az egyszerű kijelentése: „Szeretek másokon segíteni, és életem legnagyobb örömének tekintem, amikor azt látom, hogy egy ember megszabadítja önmagát az árnyaktól, amelyek elhomályosítják napjait.” 

Ezt tanúsítja, hogy a Dianetics és a Scientology anyagai a szellem, az elme és az élet tárgyában valaha összeállított legterjedelmesebb információhalmazt alkotják, amelyet L. Ron Hubbard öt évtizedes kutatás, vizsgálódás és fejlesztés során dolgozott ki és rendszerezett igen körültekintően. E munka eredményei több száz könyvben, illetve több mint 3000 előadásban találhatók meg. 

Ezek a könyvek és előadások képezik a szabadsághoz vezető Scientology Híd alapját. L. Ron Hubbard számos alkalommal tartott előadás‑sorozatot közvetlenül egy könyv megjelenése után, hogy további magyarázatot és mélyebb betekintést adjon a mérföldkő jelentőségű anyagokba. 

Míg L. Ron Hubbard könyvei a nagy horderejű felfedezések összegzését és az ezekből levont következtetéseket tartalmazzák – ahogy azok a kutatás útvonalán megjelentek –, az előadásai napról napra folyamatosan követik a kutatásokat, és elmagyarázzák a bejárt út során felmerült valamennyi gondolatot, következtetést, kísérletet és demonstrációt. Ezek az előadások hiánytalanul megörökítik a teljes kutatási útvonalat, és nemcsak a Dianetics és a Scientology terén elért legjelentősebb áttöréseit tartalmazzák, hanem azt is, hogy Ron miért és hogyan jutott el hozzájuk.

Ám L. Ron Hubbardról legkiemelkedőbben az általa kifejlesztett technológia csodái tanúskodnak, továbbá milliónyi barátja világszerte, akik e technológiát továbbviszik az örökkévalóságba. És mind az eredmények, mind a barátok száma napról napra nő.

Tudjon meg többet L. Ron Hubbard Dianetics és Scientology könyveiről és előadásairól a Bridge Publications és a New Era Publications weboldalán.