L. Ron Hubbard
DÍJAK ÉS ELISMERÉSEK

L. Ron Hubbard elismert szerző, filozófus és humanitárius volt, ahogy ezt a neki adományozott ezernyi díj és hivatalos nyilatkozat is tanúsítja.

Kormányzati vezetők, szervezetek és csoportok a világ minden tájáról, minden évben, milliók képviseletében ismerik el L. Ron Hubbard felfedezéseinek hatékonyságát és hatásosságát – az írástudatlanságra adott megoldásától a drogokkal történő visszaélésekre és a bűnözésre adott válaszokig.

Majd ott vannak a művészet terén elért eredményei, és minden idők egyik legszélesebb körben olvasott és elismert írójaként kapott elismerései.

Itt csak példákat mutatunk be azokból az elismerésekből és díjakból, amelyet humanitáriusként, írói életművéért, illetve a Dianetics és Scientology Alapítójaként kapott.

ELSIMERÉSEK L. RON HUBBARDNAK HUMANITÁRIUS TEVÉKENYSÉGEIÉRT

L. Ron Hubbard technológiái mintegy 170 országban közel egymilliárd ember életére vannak hatással a drogrehabilitáció, a méregtelenítés, a bűnözők reformja, a tanulás, az írni-olvasni tudás terén és a jobb élethez vezető ésszerű útikalauza – Az út a boldogsághoz – révén.

Csak egy a számos példa közül a Leeuwkop börtön – a hírhedten megrögzött bűnözők maximális biztonságú létesítménye a dél-afrikai Johannesburg mellett.

ELISMERÉSEK L. RON HUBBARDNAK, A DIANETICS ÉS A SCIENTOLOGY ALAPÍTÓJÁNAK

Mindent egybevéve, L. Ron Hubbard a Dianeticsről és a Scientologyról szóló művei alkotják a legnagyobb összefüggő beszámolót az emberi elméről és szellemről – több mint 10 000 írást és 3 000 felvett előadást. Ezek tartalmazzák a válaszokat az élet legkomolyabb rejtélyeire: a létezés talányára, a halál rejtélyére, olyan állapotok elérésére, amelyeket a korábbi írásokban még csak nem is említenek.

ELISMERÉSEK L. RON HUBBARDNAK IRODALMI MUNKÁSSÁGÁÉRT ÉS ÖRÖKSÉGÉÉRT

A Dianetics és a Scientology Alapítójaként végzett munkája mellett L. Ron Hubbard a világ egyik leghosszabb ideig és legszélesebb körben olvasott szerzője a népszerű irodalom területén – nemzetközi szinten közel ötvenmillió könyvét adták el ötven év alatt.

Ennek megfelelően irodalmi életművének és hagyatékának nagyságrendjét három Guinness-világrekord ismeri el...