Author Services, Inc.

Az Author Services, Inc. L. Ron Hubbard irodalmi és művészeti ügynöksége, amely az L. Ron Hubbard művészeti munkáival kapcsolatosan fellépő általános igényt elégíti ki. Átfogó jogosítványokkal rendelkező ügynökségként az Author Services, Inc. felügyeli L. Ron Hubbard művészi alkotásainak terjesztését. Ebben a minőségében az ügynökség 1986‑ban hozzákezdett L. Ron Hubbard összes korai szórakoztató irodalmi munkájának és eddig kiadatlan művének kiadásához. A Rettegés és a Végső elsötétítés, amelyek az elsők között kerültek újranyomtatásra, nyomban megjelentek a bestsellerlistákon, megerősítve ötven évvel ezelőtti népszerűségüket, csakúgy, mint A Szarvasbőrbrigádok és A csillagok felé.

De L. Ron Hubbard irodalmi hagyatékának kincsesbányája és a ponyvaidőszak új reneszánszának igazi katalizátora az Author Services által Történetek az Aranykorból címmel megjelentetett sorozat. Ez több mint nyolcvan kötetben 150 klasszikus történetet mutat be eredeti illusztrációk felhasználásával, és sugárzik belőle a ponyvák varázsa. Az eredmény a ponyvairodalom valóságos újjászületése olyan nemzetközi rajongótáborral, amelybe most már lelkes afrikai, ázsiai és arab olvasók is beletartoznak. Egy másik eredmény, hogy a Publishers Weekly „az évszázad egyik legnagyobb irodalmi alakja” címmel illette elemző visszatekintéseiben. Az egésznek illő megkoronázása, hogy a Történetek az Aranykorból sorozattal L. Ron Hubbard három újabb Guinness‑világrekordot mondhat magáénak: a legtöbbet publikáló szerző, a legtöbbet fordított szerző és a legtöbb hangoskönyvvel rendelkező szerző.

Az L. Ron Hubbard Library az Author Services, Inc.-ben, ahol a polcokon több mint 200 LRH-könyv, valamint ezek közel száz országból származó lefordított kiadásai találhatók

A Jövő Írói rendezvényterem, amely regények, novellák és gyűjteményes kötetek sorát mutatja be a verseny győzteseitől, akik a későbbiekben professzionális írói karriert futottak be

Az Author Services hollywoodi Golden Age színházában tartott élő felolvasások az 1930-as évek rádiójátékait idézik

És ez még messze nem minden. Az Author Services gondozásában jelenik meg ugyanis L. Ron Hubbard hangoskönyvként rögzített műveinek egy olyan gyűjteménye, amely ugyancsak példátlan helyet foglal el a 21. századi könyvkiadás évkönyveiben. Kétségtelen, hogy ezek voltak az első olyan hangoskönyvek, amelyek teljes „hangos háttérrel” készültek, a hallgatóságot a teljes irodalmi környezetbe burkolva: süvítő széllel, ostorpattogással, ágyúlövésekkel, valamint csatakiáltásokkal, ahogy a szöveg megkívánta. A többszereplős felolvasással, amely az élőbeszéd együtthatását idézi, hatásosan utánozták a rádió aranykorának az 1930‑as évekre jellemző rádió‑játékait. Ráadásul, ha L. Ron Hubbard összes elérhető művének hangoskönyv‑adaptációját is beszámítjuk – beleértve a Háború a Földönt és a Földi küldetést –, az iparág minden standardját meghaladó teljesítményről beszélünk. A Földi küldetés például a valaha felvett leghosszabb hangoskönyv. És ha ehhez hozzávesszük mind a 216 hangoskönyvet, akkor a végeredmény – példátlan módon – 463 órányi, a könyveket teljes egészében bemutató, sokszereplős hangoskönyv‑előadás.

L. Ron Hubbard történeteinek az Author Services által tartott színházi felolvasásai ugyancsak teljesen autentikus irodalmi környezetet teremtenek. Az élő felolvasások, gyakran a hangoskönyvek eredeti szereplőivel, nemzetközi közönséget vonzanak, olyan messzi vidékekről is, mint Malajzia, Ausztrália és Dánia. A lényeg: az egykor „nagy amerikai ponyvamozgalom” többé már nem csupán amerikai jelenség. Így aztán L. Ron Hubbard történetei olyan nyelveken jelentek meg, mint a kínai, a maláj, a thai és a holland. A ponyvairodalom újból úgy jelenik meg, hogy egyet jelent a népszerű irodalommal. Itt van tehát egy olyan író, aki valóban megmutatta nekünk, hogy milyen is valójában az írás mestersége.