L. Ron Hubbard könyvei

AZ L. RON HUBBARD SOROZAT

Bemutatjuk az L. Ron Hubbard sorozatot, a hiánytalan életrajzi enciklopédiát: ez a monumentális és rendkívül személyes, 16 kötetes sorozat L. Ron Hubbard nem mindennapi életét és változatos utazásait mutatja be.

Ezek a megragadó könyvek részletesen bemutatják kutatásait, felfedezéseit, utazásait, leveleit, esszéit, zenéjét, költészetét, fényképészetét, cikkeit, valamint személyes dokumentumainak és exkluzív, eddig kiadatlan kéziratainak sokaságát – mindezt egyetlen lenyűgöző gyűjtemény részeként.

DIANETICS ÉS SCIENTOLGY KÖNYVEK ÉS ELŐADÁSOK

L. Ron Hubbardot semmi sem jellemzi jobban, mint ez az egyszerű kijelentése: „Szeretek másokon segíteni, és életem legnagyobb örömének tekintem, amikor azt látom, hogy egy ember megszabadítja önmagát az árnyaktól, amelyek elhomályosítják napjait.”

Ezt tanúsítja, hogy a Dianetics és a Scientology anyagai a szellem, az elme és az élet tárgyában valaha összeállított legterjedelmesebb információhalmazt alkotják, amelyet L. Ron Hubbard öt évtizedes kutatás, vizsgálódás és fejlesztés során dolgozott ki és rendszerezett igen körültekintően.

L. RON HUBBARD SZÓRAKOZTATÓ IRODALMI KÖNYVEI

Tizenkilenc New York Times bestsellerrel és 250 millió eladott példánnyal L. Ron Hubbard korunk egyik legelismertebb és legszélesebb körben olvasott szerzője. Emellett a ponyvairodalom aranykorának legtermékenyebb és legnépszerűbb írói közé tartozott. Sőt, 1934 és 1940 között mintegy 140 története bukkant fel a legendás ponyvák lapjain – egy‑egy kiadványban akár három írása is megjelent, tizenöt írói álnevének valamelyikén.