Linksfield Ridge,
Johannesburg, Dél-Afrika

A nappali – ismét az eredeti, egzotikus faanyagból készült padlóval és bútorokkal – volt a helyszíne a dél-afrikai tervekkel és programokkal kapcsolatos találkozóknak.
L. Ron Hubbard dolgozószobája referenciakönyvekkel, zebrabőr szőnyeggel, afrikai dísztárgyakkal és egy filmfelvevővel, amelyet Dél-Afrikában használt.
1960 végén L. Ron Hubbard elutazott angliai otthonából, hogy egy ideig a dél-afrikai Johannesburgban éljen. Dél-Afrikai tartózkodásának egyéb mérföldkövei mellett létrehozott egy „egy ember – egy szavazat” alapon működő alkotmányt az apartheid béklyóitól szenvedő Dél-Afrika számára. Hogy biztosítsa az egyenlőséget és igazságot, elkészítette egy jogok törvényének és egy büntető törvénykönyvnek a vázlatát is.

Emellett Szcientológia áttörések is születtek a Linksfield Ridge tetején lévő johannesburgi otthonában. Bevezető útvonalakat fejlesztett ki a Szcientológia szervezetek számára, és szervezetek új típusait hozta létre – központokat és városi kirendeltségeket –, hogy lehetőséget adjon a szárnyaikat bontogató Szcientológia csoportoknak.

Teljesen felújított otthona ma egy kiállításnak ad otthont, amely bemutatja L. Ron Hubbard látogatását dél-afrikai börtönökbe, és a programokat, amelyeket a bűnözők rehabilitálására kezdeményezett, az előadásokat, amelyeket dél-afrikai szcientológusoknak tartott, és a Rhodesiában (ma Zimbabwe) végzett úttörő munkáját.

Emellett tisztségviselők és előkelőségek is találkoznak itt, hogy oktatási programokat tervezzenek Dél-Afrika polgárai számára az L. Ron Hubbard által kifejlesztett társadalomjobbító technológiák felhasználásával.

Hasonlóképpen, a szcientológusok ma ugyanabba a nappaliba sétálnak be, ahol L. Ron Hubbard tisztviselőket és elöljárókat fogadott. Emellett megtekinthetjük azt a dolgozószobát és íróasztalt is, ahol az alkotmányt írta minden dél-afrikai számára, valamint a Szcientológia anyagokat az egész emberiség megsegítésére.