L. RON HUBBARD | ÉLETRAJZI BEMUTATÓ

Dianetika és Szcientológia
könyvek és előadások

L. Ron Hubbardot semmi sem jellemzi jobban, mint ez az egyszerű kijelentése: „Szeretek másokon segíteni, és életem legnagyobb örömének tekintem, amikor azt látom, hogy egy ember megszabadítja önmagát az árnyaktól, amelyek elhomályosítják napjait.” 

Ezt tanúsítja, hogy a Dianetika és a Szcientológia anyagai a szellem, az elme és az élet tárgyában valaha összeállított legterjedelmesebb információhalmazt alkotják, amelyet L. Ron Hubbard öt évtizedes kutatás, vizsgálódás és fejlesztés során dolgozott ki és rendszerezett igen körültekintően. E munka eredményei több száz könyvben, illetve több mint 3000 előadásban találhatók meg. 

Ezek a könyvek és előadások képezik a Szabadsághoz vezető Szcientológia Híd alapját. Számos alkalommal közvetlenül egy könyv megjelenése után L. Ron Hubbard egy előadás-sorozatot is tartott, hogy ezzel további magyarázatot, illetve mélyebb betekintést adjon ezekbe a mérföldkő jelentőségű anyagokba. 

Míg L. Ron Hubbard könyvei a nagy horderejű felfedezések összegzését és az ezekből levont következtetéseket tartalmazzák – ahogy azok a kutatás útvonalán megjelentek –, az előadásai napról napra folyamatosan követik a kutatásokat, és elmagyarázzák a bejárt út során felmerült valamennyi gondolatot, következtetést, kísérletet és demonstrációt. Ezek az előadások hiánytalanul megörökítik a teljes kutatási útvonalat, és nemcsak a Dianetika és Szcientológia terén elért legjelentősebb áttöréseit tartalmazzák, hanem azt is, hogy Ron miért és hogyan jutott el hozzájuk.

Ám L. Ron Hubbardról legkiemelkedőbben az általa kifejlesztett technológia csodái tanúskodnak, továbbá milliónyi barátja világszerte, akik e technológiát továbbviszik az örökkévalóságba. És mind az eredmények, mind a barátok száma napról napra nő.

Tudjon meg többet L. Ron Hubbard Dianetika és Szcientológia könyveiről és előadásairól a Bridge Publications és a New Era Publications weboldalán.