L. Ron Hubbard
Díjak és elismerések

L. Ron Hubbard elismert szerző, filozófus és humanitárius volt, ahogy ezt a neki adományozott ezernyi díj és hivatalos nyilatkozat is tanúsítja.

Kormányzati vezetők, szervezetek és csoportok a világ minden tájáról, minden évben, milliók képviseletében ismerik fel és ismerik el L. Ron Hubbard felfedezéseinek hatékonyságát
és hatásosságát – az írástudatlanságra adott megoldásától a drogokkal történő visszaélésekre és a bűnözésre adott válaszokig.

Azután ott vannak a művészet terén elért eredményei, és minden idők egyik legszélesebb körben olvasott és elismert írójaként kapott elismerései.

Itt csak példákat mutatunk be azokból az elismerésekből és díjakból, amelyet humanitáriusként, írói életművéért, illetve a Dianetika és Szcientológia alapítójaként kapott.

 

L. Ron Hubbard technológiái mintegy 170 országban közel egymilliárd ember életére vannak hatással a drogrehabilitáció, a méregtelenítés, a bűnözők reformja, a tanulás, az írni-olvasni tudás terén és a jobb élethez vezető ésszerű útikalauza – Az út a boldogsághoz – révén.

Csak egy a számos példa közül a Leeuwkop börtön – a hírhedten megrögzött bűnözők maximális biztonságú létesítménye Johannesburg mellett, Dél-Afrikában...

tovább

Mindent egybevéve, L. Ron Hubbard Dianetikáról és Szcientológiáról szóló művei alkotják a legnagyobb összefüggő beszámolót az emberi elméről és szellemről – több mint 10 000 írást és 3000 felvett előadást. Ezek tartalmazzák a válaszokat az élet legkomolyabb rejtélyeire: a létezés talányára, a halál rejtélyére, olyan állapotok elérésére, amelyeket a korábbi írásokban még csak nem is említenek...

tovább

A Dianetika és Szcientológia alapítójaként végzett munkája mellett
L. Ron Hubbard a népszerű irodalom területén a világ leghosszabb ideig és legszélesebb körben olvasott szerzője, ötven évet átfogó időszakban nemzetközi szinten közel ötvenmillió könyv eladásával.

Ennek megfelelően irodalmi életművének és hagyatékának nagyságrendjét három Guinness-világrekord ismeri el.

 

tovább